Ferrenzo.nl

vrijdag 22 mei 2009

Spatbord aanpassingen

Bij het insturen raken de voorwielen de spatborden aan de voorkant. Een poging dit te verhelpen door de rijhoogte te vergroten haalde niets uit. De enige oplossing is het wegslijpen van een stuk metaal uit het spatbord om zo meer ruimte te maken voor de wielen.Zie hierboven het probleem. Iets ingestuurd is er een paar millimeter ruimte over. Veert het wiel iets in, dan is er al contact.De oplossing: meer ruimte na het toepassen van de haakse slijper. In mijn hand het stuk dat ik heb weggehaald. Dat zou voldoende moeten zijn!

Update: Na het opnieuw afstellen van caster, wat bij de laatste meting op een vlakke plaat op ongeveer 0 graden bleek te staan, komt het voorwiel toch weer tegen de rand aan. Bah! Misschien dat er nog een stuk weg moet, maar wellicht dat ik ook wel met minder caster toe kan. Wordt vervolgd...


En hier in combinatie met het spatbord. Van het plastic heb ik aan de binnenkant ook een stuk weg moeten halen. Het ziet er met de kap open niet echt mooi afgewerkt uit, dus misschien dat ik dit nog ga opvullen. Voorlopig voldoet het in ieder geval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten