Ferrenzo.nl

donderdag 1 januari 2009

Vaker kleine updates

De laatste tijd is het (te) rustig op mijn blog. Ik besteed mijn tijd voornamelijk aan het klussen zelf, het nemen/plaatsen/beschrijven van foto's schiet er helaas bij in.

Maar er is een oplossing! Voor mijn blogs gebuik ik Blogger van Google en het blijkt dat je heel makkelijk foto's kunt maken en mailen vanaf bijvoorbeeld een iPhone en het resultaat direct kunt plaatsen op je blog. Jeuh! Het enige nadeel is dat je maar 1 foto per post kan versturen en dat ik het commentaar erbij op mijn telefoon moet intikken. Dus er zullen veel kleine posts volgen, misschien wel meerdere per dag, maar altijd met maximaal 1 foto en zonder veel tekst. Maar dan is beter dan geen posts...

Ow ja, hieronder zie je mijn eerste post vanaf mijn iPhone...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten