Ferrenzo.nl

zondag 10 augustus 2008

Bekleding Van

Begin deze week is de vloerbedekking voor de Van binnen gekomen vanuit Newton Commercial. De standaard kleuren zijn allemaal egaal en niet wat ik zocht voor de Van. Uiteindelijk is het een custom tapijtje geworden met een kleur die normaal geleverd wordt voor de Volkswagen bus, brown narrow weave. Nadeel is dat het tapijt niet mooi gevormd is, maar uit plat materiaal is gesneden. Daar staat tegenover dat de bruine kleur echt fantastisch past bij het gebroken wit van de buitenkant.

In de loop van de week ben ik begonnen met het passend maken van het tapijt. Dat is veel meer werk dan ik had verwacht. Lang niet alle gaten en gleuven zijn voorgesneden. Jammer, maar dat voorkomt wel dat er ergens gesneden is waar je het niet nodig hebt.

Zie hieronder twee foto's van de huidige stand van zaken.

p1060934.jpg

Het tapijt tegen de wielkasten zit al vastgelijmd, het deel aan de rechterkant volledig op maat (gemaakt). Met de rest ben ik nog bezig.

p1060935.jpg

Rechts een blik op de vloerbedekking van de bagageruimte. Dit is het enige (grote) deel waar geen dempingsmateriaal onder was geplakt.

1 opmerking:

  1. Ik bewonder dit artikel voor de goed onderzochte inhoud en uitstekende bewoordingen. Ik raakte zo betrokken bij dit materiaal dat ik niet kon stoppen met lezen. Ik ben onder de indruk van je werk en vaardigheden. Heel erg bedankt. Oosterse tapijten

    BeantwoordenVerwijderen