Ferrenzo.nl

zondag 22 juni 2008

Afspuiten en monteren kachel

Een paar weken geleden had ik de kachel met in de roestwerende menie gespoten, met de airbrush. Voor het vlak maken van de meest zichtbare delen heb ik die in twee lagen witte grondverf gespoten en dit weer opgeschuurd. Zie hieronder het resultaat, klaar om zwart te spuiten.

p1060697.jpg

Daarna zijn de verschillende delen met de spuitbus zwart gespoten. Met de voorkant, rechtsonder op onderstaande foto, ging dit niet zo goed. Dit deel is het meest zichtbaar en daarom had ik 'm extra dik gespoten, voor een mooi resultaat. Dat was niet zo goed gelukt. De tweede keer heb ik, na licht opschuren, een dunne laag aangebracht en dat zag er veel beter uit.

p1060698.jpg

Zie hieronder het eindresultaat. De kachel weer volledig gemonteerd, mooi met kale schroefjes op de voorkant en de eenvoudige schakelaar onder de kachel. De bolle knop waarmee je de kachel bedient ben ik op dit moment nog kwijt, hopelijk komt die in de nabije toekomst nog bovendrijven. Verder ben ik erg tevreden met het resultaat.

p1060811.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten