Ferrenzo.nl

zaterdag 10 mei 2008

Nose-job

Gisteren heb ik de neus bij de spuiter opgehaald en meteen dezelfde avond met hulp van Hilde op de Van gezet. Het is best lastig om de neus er precies goed op te krijgen, de scharnieren zijn op verschillende manieren verstelbaar en het geheel is nogal groot. Voorlopig lijkt het in ieder geval wel aardig gelukt. De neus gaat netjes open en dicht, overal genoeg speling, zonder dat er grote naden zijn.

p1060651.jpg

Na het monteren van de neus ben ik de knipperlichten, koplampen en grill erop gaan zetten. De eerste twee gingen vrij makkelijk, de grill was meer werk. De bovenste strip zit normaal gesproken vast aan de motorkap, die dan los scharniert. Maar nu moest deze strip aan de grill zelf vastgemaakt worden. Een heel gedoetje, maar ook weer aardig gelukt. Daarnaast heb ik wat van het zwarte plaatwerk achter het chroom weggehaald om meer lucht naar de intercooler te krijgen.

p1060652.jpg

Hier een blik op de grill. Hij dekt mooi de grote gaten erachter af. De bovenste strip volgt net niet de kromte van de lamellen eronder. Misschien dat het nog iets is bij te buigen.

p1060653.jpg

En zo ziet het er uit met de kap open, lekker toegankelijk. Ik ben benieuwd of ik met de kap erop de motor er ook in kan takelen. Het lijkt er op dat het mogelijk is!

Morgen weer verder met als eerste de stroomtoevoer en dempingsmatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten