Ferrenzo.nl

dinsdag 15 april 2008

Rubbers en hemeltje

Even een snelle update. Tussen de laadvloer en de zijkant van de Mini zitten rubbers. Deze waren oud en vies en er zaten vele lagen verf op. Ik ben ze schoon gaan maken met onderstaande resultaat:

p1060529.jpg

Het linkerrubber is met een plamuurmes schoon gekrabd, grof geschuurd en met WD40 ingewreven. Op de beschadigingen na zo goed als nieuw!

De afgelopen dagen hebben we de hemeltjes gewassen en scheuren/gaten proberen dicht te maken met plakband (aan de achterkant) en kleine beetje kit aan de voorkant. Met onderstaande resultaat. Al een stuk beter dan voorheen, maar nog lang niet goed genoeg.

p1060530.jpg

Vanavond heb ik de hemeltjes gespoten met Flexa zijdeglans acrylaat verf, in de kleur ivoorwit. Acrylaat verf, op waterbasis dus, blijft na opdrogen flexibel en is hiermee geschikt voor zoiets als een hemeltje. De kleur ivoorwit is net iets witter dan de auto, dat staat mooi bij elkaar.

Zie hieronder het resultaat. Ik ben weer tevreden. De verf is hieronder nog niet droog, dus het glimt nog wat teveel. Verder zie je de verschillende beschadigingen nog wel, lichtjes, maar voor mij is dit voorlopig weer goed genoeg. Morgen heb ik als het goed is de antenne, dan kan die op het dak. De hemeltjes in de auto en dan de rolkooi er achteraan. Dat schiet lekker op!

p1060532.jpg

Toen ik binnen aan het spuiten was stond de Van even buiten. Is het geen mooi gezicht?

p1060531.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten