Ferrenzo.nl

zondag 6 april 2008

Achterlichten gemonteerd

Er moest gewoon wat op de auto gezet worden. Eigenlijk zou dat de antenne worden, maar de twee zwarte die ik tot nu toe heb gekocht zijn toch niet mooi genoeg. Daarom heb ik een meer antieke, chromen variant gekocht. Het duurt nog even voordat die binnen is, dus was het de beurt aan iets anders. Het zijn de achterlichten geworden.

p1060504.jpg

Schoongemaakt en opgepoetst: Het chroom is als nieuw, de schroefjes glimmen weer, de krassen zijn uit het rode plastic gepolijst en het geheel is gemonteerd met nieuwe pakkingen.

Normaal gesproken zijn de bovenste delen van de achterlichten oranje. Via Ebay heb ik na lang zoeken de rode lenzen op de kop kunnen tikken. Zeldzaam, maar het staat bijzonder mooi, als ik het zelf mag zeggen...

In de auto ligt een stuk draadboom. Alweer een tijd geleden had ik via Ebay het achterste deel van de draadboom voor een Van op de kop getikt. Ik was er maar wat blij mee, de boom die uit de Van kwam was flink versleten. Wat blijkt nu? De nieuwe draadboom is er eentje voor een gewone Mini en daarmee o.a. 30 centimeter te kort. Daarnaast kloppen de aansluitingen voor de hemelverlichting en benzinetank niet. Misschien dat ik 'm kan verlengen en omleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten