Ferrenzo.nl

donderdag 13 maart 2008

Ferrenzo projects gaat live

Al een tijdje ben ik ontevreden over de manier waarop de site ferrenzo.nl in elkaar zit. Het ding is rommelig en biedt niet echt een duidelijk overzicht van wat er nu precies gebeurt. Daarnaast moet je altijd de site checken om te zien of er iets is aangepast.

Hoeveel makkelijker gaat zoiets niet met een BLOG? Vanuit mijn ervaring met loper.ferrenzo.nl weet ik nu wel dat het updaten erg makkelijk is. En via de top navigatie is de koppeling daar naar mijn andere Ferrenzo sites. Dus mijn plan is om de oude site in de lucht te houden als archief van oude en lopende projecten (en ook te blijven updaten) en de nieuwe Ferrenzo projects een plek te maken waar ik al mijn berichten en updates kwijt kan rondom al het geklus in huize Jansen.

Er staan veel spannende dingen te gebeuren. De Mini is inmiddels naar de spuiter, ik sta te popelen om deze site vol te gooien met updates en foto's. Stay tuned! Natuurlijk is ook deze site en de 'koppeling' met de andere sites nog niet af, maar daar wordt aan gewerkt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten